INTERNSHIP – Dierenkliniek Orion

Dierenkliniek Orion biedt een internship aan twee afgestudeerde dierenartsen kleine huisdieren.

Dierenkliniek Orion is een modern uitgeruste praktijk die staat voor kwalitatieve diergeneeskunde.  Ze maakt deel uit van het Nesto netwerk en is gevestigd in Herentals (Antwerpen). Dierenkliniek Orion ondersteunt een 300-tal verwijzende dierenartsen en doet daarbuiten 5 % eerstelijns-diergeneeskunde.

Over heel de lijn vinden we evidence-based geneeskunde zeer belangrijk. We beschikken hiervoor over uitgebreide apparatuur (CT- enMRI-scanner, echografie, microscopie, digitale radiografie, endoscopie, arthroscopie, volledig uitgerust labo) maar ook over twee volledig uitgeruste operatiezalen, een ruime voorbereiding en twee grote aangename hospitalisatie ruimtes. Een eerste indruk van onze praktijk kan je vinden op: https://www.facebook.com/1450066808612206/videos/1696183900667161/

Binnen onze kliniek bieden wij je een fulltime internship aan onder begeleiding van heel het team. De uitgebreide en diverse case-load, zullen er ongeacht voor zorgen dat je op korte tijd enorm veel kwalitatieve en praktijkgerichte ervaring gaat opdoen. Je gaat roterend meedraaien binnen heel de kliniek, alsook in de wachtdienst. Daarenboven wordt er een pakket van interne en externe bijscholing aangeboden in functie van je professionele ontwikkeling en interesse.

Dit internship wordt aangeboden voor een periode van 12 maanden en bereid je voor op je eigen praktijkvoering of een doorstroom binnen één van de praktijken die deel uitmaken van het Nesto netwerk. De aanvang van het internship is voorzien in juli 2019 of in onderling overleg te bepalen.

Je beschikt over een master in de diergeneeskunde of je bent laatstejaarsstudent. Je spreekt vloeiend Nederlands en onderstaande competenties passen in je profiel.

Leergierig Gedreven
Communicatief Doorzettingsvermogen
Hands-on Team spirit

Kijk je uit naar een internship waar je praktijkgericht en evidence based je kennis kan gaan toepassen? Stuur dan snel je kandidatuur naar johan.vanommen@nesto.be.

Je bent steeds welkom voor een gesprek en we nodigen je graag uit voor een meeloopdag ter kennismaking.

Meer informatie kan je vinden op onze website www.dierenkliniek-orion.be en op www.nesto.be.